Categorieën
Sitescan

Sitescan: Loodgieter

Home » Blog » Sitescan: Loodgieter

In deze sitescan kijken we naar de website van een Amsterdamse loodgieter en geven we aan wat wij zouden doen om meer bezoekers en klanten te krijgen.

De Riool Ontstoppings Brigade van Mado van der Kamp is een website die draait om het verzamelen van leads en het krijgen van telefoontjes. Als je met een kapotte afvoer zit of een verstopte wc wil je natuurlijk meteen geholpen worden.

We kijken daarom of de website hier goed op inspeelt. Is het telefoonnummer aanwezig en staat het duidelijk in beeld? Is er een contact formulier? En staat er duidelijk beschreven welke diensten de Riool Ontstoppings Brigade aanbiedt?

Meer telefoontjes

In het geval van een verstopte afvoer heeft de doelgroep vaak haast, dus willen we in één oogopslag alle informatie tonen die ze nodig hebben om te bellen. Telefoonnummer, prijzen en aangeboden diensten bijvoorbeeld.

Je zou er niet direct aan denken, maar reviews kunnen ook een belangrijke factor zijn om te bepalen of een klant de telefoon oppakt. Een goede score in hun Google Mijn Bedrijf-pagina, Facebook, Trust Pilot, Tripadvisor, etc, geven potentiële klanten een goede indicatie over jouw betrouwbaarheid.

Wil je dat we een sitescan van jouw website maken? Deze kun je als een video op youtube of als een PDF in je mail ontvangen. Gebruik het formulier om jouw scan aan te vragen!

Gratis sitescan aanvragen

Ontvang je gratis sitescan per mail!