Categorieën
Sitescan

Sitescan: E-Mailmarketing Bureau

Home » Blog » Sitescan: E-Mailmarketing Bureau

In deze sitescan kijken we naar de website van het Rotterdamse marketingbureau 100%EMAIL. We bespreken hoe ze meer bezoekers kunnen aantrekken zonder te adverteren en wat ze kunnen doen om deze bezoekers te converteren naar leads.

In vorige video’s hebben we gezien dat je met kleine aanpassingen op de website meer bezoekers kunt converteren naar leads. Vandaag kijken we met focus hoe 100%EMAIL meer bezoekers kan overtuigen haar whitepaper te downloaden.

Bovendien zijn ze door Emerce verkozen tot beste Marketing Automation Bureau van Nederland. Iets waar 100%EMAIL terecht trots op is en ze tonen het met een pop-up op de homepage. Als we echter doorklikken om te kijken waarom zij tot beste zijn verkozen, krijgen we iets anders te zien dat we verwacht hadden. We staan daarom stil bij hoe je de content van je website beter kan laten aansluiten op de verwachting van de bezoeker.

Search Engine Optimization

Search engine optimization is ook bekend onder de afkorting SEO. Dit betekent dat je jouw website optimaliseert zodat zoekmachines jouw website hoger vertonen in de zoekresultaten van een relevante zoekopdracht.

We zien dat 100%EMAIL hier al goed op inspeelt, maar er zijn nog een paar verbeterpunten mogelijk die we uitlichten in deze video.

Meer bezoekers zonder te adverteren

Als gevolg van een betere SEO score voor de website, zal je hoger vertoond worden in Google en meer bezoekers krijgen zonder hiervoor te adverteren. Je zal wel geduldig moeten zijn. Als je vandaag je SEO optimaliseert, kan het soms maanden duren voordat je het effect kunt meten. Maar staat je SEO eenmaal goed, dan hoef je er maar weinig onderhoud aan te doen.

Wil je dat we een sitescan van jouw website maken? Deze kun je als een video op youtube of als een PDF in je mail ontvangen. Gebruik het formulier om jouw scan aan te vragen!

Sitescan aanvragen

Ontvang je gratis sitescan per mail!