Ontdek Marquant

Home » Ontdek Marquant

Marquant bestaat uit Bart Fellinger en Nick Struik en we hebben samen ruim 25 jaar ervaring in online marketing.

Met onze persoonlijke werkwijze geven we altijd eerlijk advies wat we zouden doen als we in jouw schoenen staan. Daarnaast rekenen we geen kosten aan ontevreden klanten, no cure, no pay!

bedrijfsfoto-nick-en-bart-Marquant

Waar we voor staan…

Met de start van de coronacrisis kwamen we net uit een periode van zes jaar non stop werken aan onze freelance carrière. We zijn dankbaar dat we voor prachtige merken als Pathé, XS4ALL en Essent mochten werken, maar ergens voelde het ook alsof we iets verloren. Creatieve sessies werden vervangen voor board room meetings en hoewel functies als ‘Senior Strategist’ ons ego strelen, betekende het dat we steeds minder zelf mochten doen.

“Met Marquant willen we ons keihard inzetten voor een doelgroep waar we echt het verschil maken.”

Betekent dit dat ambitie en fun niet samengaan? Onzin! Met Marquant willen we ons keihard inzetten, maar voor een doelgroep waar we echt het verschil maken: MKB en kleinzakelijk. Echte ondernemers helpen hun dromen te verwezenlijken en voor een tarief dat ze kunnen missen.

Klaar om te groeien?

Onze no cure, no pay is een garantie dat wij je geen projecten aansmeren waar je later niet tevreden over bent. Krijg eerlijk advies over wat wij zouden doen in jouw situatie. Want anders krijgen we toch niet betaald.