Over Marquant

Home » Over Marquant

Marquant is een samenwerking tussen Bart Fellinger en Nick Struik, die samen ruim 25 jaar ervaring hebben als online marketing specialisten.

Wij houden er van om te leren door te doen; klein proberen en successen groot uitrollen. Ook geloven we in samenhorigheid en kennis delen, dus willen we met onze kennisbank zoveel mogelijk ondernemers helpen.

bedrijfsfoto-nick-en-bart-Marquant

Waar we voor staan…

Met de start van de crisis kwamen we net uit een periode van zes jaar non stop werken aan onze freelance carrière. We zijn dankbaar voor prachtige merken als Pathé, XS4ALL en Essent te mogen werken, maar ergens voelde het ook alsof we iets verloren. Creatieve sessies werden vervangen voor board room meetings en hoewel functies als Senior Strategist ons ego strelen, betekende het dat we steeds minder zelf mochten doen en veel werd uitbesteed aan bureaus.

“Met Marquant willen we ons keihard inzetten voor een doelgroep waar we echt het verschil maken.”

Betekent dit dat ambitie en fun niet samengaan? Onzin! Het ligt er maar net aan wat ons doel is. Met Marquant willen we ons keihard inzetten, maar voor een doelgroep waar we echt het verschil maken: MKB en kleinzakelijk. Echte ondernemers helpen hun dromen te verwezenlijken en voor een tarief dat ze kunnen missen.


Sitescan aanvragen

Ontvang je gratis sitescan per mail!