Headers en subheaders: H1 en H2 titels

Home » Online Marketing Kennisbank » SEO – zoekmachine optimalisatie » Headers en subheaders: H1 en H2 titels

H1 en H2 titels zijn belangrijk om aan te geven aan Google waar je pagina over gaat. De H1 tag is de titel van je pagina. De H2 titel is een subheader van je pagina. Net als Kop 1 en Kop 2 in Word.

H1 titels worden in WordPress Koptekst genoemd. Gebruik ze om aan te geven wat de titel van je pagina is. Zorg ook dat het belangrijkste keyword waar je op gevonden wilt worden in de titel staat.

Het is belangrijk dat je slechts één H1 titel per pagina gebruikt. Je kunt wel meerdere H2 of H3 titels gebruiken.

  1. H2 header voorbeeld
  2. Marketingles

H2 header voorbeeld

De H2 titel zie je hierboven. De titel is kleiner en staat lager op de pagina. Het keyword in de H2 titel is minder belangrijk voor je webpagina.

Gebruik voor de H2 titel zoekwoorden waar je wel op wilt ranken, maar die niet het belangrijkste onderwerp van je pagina zijn.

H1 titel en H2 titel voorbeeld - marquant marketing

Marketingles vanaf €210

Voor slechts €210 euro krijg je 3 uur les in het onderwerp naar keuze. Geheel maatwerk en als je niet tevreden bent, betaal je niets. Zo zijn we nu eenmaal.

    Bij Marquant willen we onze 25+ jaar ervaring inzetten om MKB ondernemers te helpen succesvol te zijn in B2B online marketing. Wil je meer weten over zaken als freelance online marketeeruurtarief online marketeer of Online Marketing cases? Houd dan ons blog in de gaten!