Ik kom ze overal tegen!

Home » Diensten » Ik kom ze overal tegen!

Er vindt online een heel oriëntatieproces plaats voordat een potentiële klant een aankoop of contactaanvraag doet. Wij helpen je vaker in dit proces naar voren te komen door content te publiceren op externe websites.

Leer hier wat je kunt verwachten als we met Content Marketing aan de slag gaan voor jouw organisatie. Laat gerust een berichtje achter zodat we samen eens kunnen sparren over jouw specifieke situatie.

Onze aanpak:

Vertrekpunt

Tijdens de eerste week maken we het digitale oriëntatieproces inzichtelijk: op welke websites worden jouw soort diensten besproken en wat wordt er gezegd?

Vervolgens denken we samen na over hoe jouw organisatie zich in deze discussie kan mengen op een manier die onderscheidend is en waarde toevoegt. Dit vormt de basis van het content plan.

Deliverables:
Na de eerste week weet je waar jouw doelgroep informatie ophaalt tijdens haar oriëntatieproces en hebben we een helder beeld hoe we ons in deze discussie kunnen mengen.

Co-creatie

Content schrijven kan veel tijd kosten. Het is vaak te kostbaar om dit geheel uit te besteden, maar de personen met kennis zijn (te) druk. Wij werken daarom graag middels co-creatie.

Dump wat je wil vertellen in een documentje en krijg het de volgende dag als strak artikel terug in je inbox. Je doet zelf de laatste wijzigingen en geeft akkoord op de publicatie.

Wij nemen contact op met de redactie en zorgen dat het ook echt gepost wordt, zodat jij je op de business kunt blijven richten.

Deliverables:
Lever de kennis als onopgemaakt document bij ons aan en krijg een mooi artikel terug, klaar voor publicatie.

Synergie met SEO

Content marketing heeft een grote overlap met SEO. Om bijvoorbeeld te zien waar jouw klanten zich oriënteren, kijken we eerst naar de zoektermen die zij gebruiken om naar jouw diensten te zoeken. Bij het publiceren van artikelen zijn we streng op het verkrijgen van een externe link naar jouw website.

Mocht je SEO al belegd hebben, dan maken we graag gebruik van beschikbare documenten zodat we geen dubbel werk doen.

Loop je nog achter op SEO, dan is het een kleine stap om het zoekwoordonderzoek meteen naar een SEO plan om te vormen.

Deliverables:
We houden bij content marketing rekening met SEO. Mocht je achter lopen op SEO, dan gebruiken we het onderzoek om de grootste kansen meteen te benutten.

Wat anderen over ons zeggen:

Marquant Marketing - belco - edwin kruis
Eigenaar belco.nl:

“We hebben meer klanten aangetrokken en een hoop geleerd. Marquant is betrokken, betaalbaar en behulpzaam. Een echte aanrader!” – Edwin Kruis

banner-linkedin-follow-marquant-centered

Klaar om te groeien?

Onze no cure, no pay is een garantie dat wij je geen projecten aansmeren waar je later niet tevreden over bent. Krijg eerlijk advies over wat wij zouden doen in jouw situatie. Want anders krijgen we toch niet betaald.